PRINT

Voordat ik radio ging maken, was het altijd mijn grote droom: schrijven! En dat is weer terug. Ik zit bomvol eigen plannen en ideeën, maar sta er ook zeker voor open om in opdracht aan de slag te gaan.

Voor: De Gooi- en Eemlander (Mediahuis), 6 februari 2023

Voor de krant in mijn regio ga ik regelmatig op pad als sportverslaggever. Mijn eerste stuk ging over de Gooische volleybalderby in de 2e divisie voor vrouwen. Je kunt ’t hier teruglezen: https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20230205_71801891.
Of een reportage over de plaatselijke handbalclub BDC in Soest: https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20230326_71898544.

Voor: Radio 1Vandaag (AvroTros), 16 februari 2022

Het kan ook multimediaal. Dit verhaal is bedacht als radio-item, maar leverde ook een geschreven stuk op. Na de mislukte Olympische pogingen op de ploegentijdrit was een veelgehoord kritiek dat de schaatsers verkeerde helmen dragen. Slaat dat ergens op? Ik zocht het uit voor de rubriek ‘Feit of fictie’ van Radio 1Vandaag, en schreef er een artikel over.

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/het-kan-veel-sneller-op-de-ploegenachtervolging-maar-dat-ligt-niet-alleen-aan-de-helm-van-de-schaatsers/

Meer weten, heb je een klus voor me, of kan ik je er één aanbieden? Neem vooral contact op – ik ben gek op koffie!